Komen/Testimonial



Surabaya

"Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good... Alhamdulillah untuk short trip."

Puan Salwana & Keluarga, Ipoh

Ho Chi Minh

"Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok, tpt melawat pun ok ..overall mmg ok. Tourist guide , mr. Nam & khairi pun ok..sporting"

Hilda John, Sarawak
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Lawatan selama 4h 3m ke Acheh bersama kembaramurni travel amat mengesankan bagi sy dan keluarga. Keindahan alam di Acheh dan Sabang, makanan yg enak2 serta keramahan pemandu pelancong yg berpengelaman dan ramah serta hotel yg selesa menyebabkan kami teruja untuk ke sini lagi. Kami menyarankan jika ingin wisata dtg lah ke Acheh dan Sabang tentu anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan oleh Travel ini."

Mohd Yusuf, Ipoh

Bali

"Salam en zailir, Supir nya pak putu best".."Alhamdulillah semua ok"

Mohd Adeeb, Shah Alam
Promosi pakej lawatan

Pulau Redang

"Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak" "Murah dan sangat, sangat, sangat berbaloi" "Very good service dr Kembara Murni juga. Alhamdulillah" "Alhamdulillah. Bagus sangat. Ikhlas dari saya"

Puan Laili, Pulau Pinang

Pulau Tioman

"Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn urusn kami. T.k "

Atikah
Promosi pakej lawatan

Aceh+Sabang

"Alhamdulillah, setelah bertungkus lumus selama hampir 4 bulan akhirnya rombongan MTAQ berjaya dilaksanakan pada 25 hingga 28 Feb 2017 . Terimakasih kepada semua pelajar seramai 32 orang dan 8 orang guru pengiring yang telah memberi komitmen yang begitu tinggi. Sebagai ketua rombongan saya amat berpuas hati dengan pengurusan Kembara Murni Travel & Tours yang memberi kebebasan untuk merencanakan setiap aktiviti terutama Pengarah Urusannya En. Zailir yang ikut serta dalam kembara ini. Tak lupa juga kepada Pak Mahlizar, Pak Fajri,Pak Ismail dan Andy yang setia bersama dari mula hingga akhir program. Pak Mahlizar sangat disenangi oleh pelajar-pelajar dengan karekternya yang kelakar dan senang dibawa berbincang. Paling tidak dapat dilupakan semasa jamuan meraikan anak-anak yatim Dayah Nurul Huda pada malam terakhir berada di bumi Aceh. Jazakallahu Khairan Kathiran buat semua yang telah memberi sumbangan sehingga berjaya menyembelih seekor lembu dan seekor kambing untuk dijadikan hidangan pada malam itu. Semoga amalan ini diterima dan diredhai Allah hendaknya. Untuk pengetahuan keputusan untuk memilih Kembara Murni Travel & Tours adalah tepat kerana pakej yang ditawarkan memang berbaloi dan terbaik. In Sha Allah, selepas ini kiranya ada lagi program Kembara Ilmu MTAQ kami yakin dan pasti akan berurusan lagi dengan Kembara Murni Travel & Tours. Semoga terus sukses dan sentiasa membuat penambahbaikan"

Maahad Tahfiz Al-Quran Wal Qiraat, Machang, Kelantan

Aceh+Sabang

"Alhamdulillah terima kasih En Zailir. Insya Allah secara keseluruhan kami sangat teruja sekembali daemri Aceh. Pengurusan ground sangat efektif dan efisyen. Kami dibantu dengan begitu prihatin sekali. Perjalanan dirancang dengan efisyen dan banyak tempat2 menarik dibawa walaupun ada yg tidak ada dalam itenary. Thumbs up kepada En Zailir dan Kembara Murni dan juga ground team. Saya tidak ragu2 lagi insya Allah untuk berurusan dgn En Zailir di masa akan datang insya Allah"

Puan Nora, Kuala Lumpur

Bandung

"Ok Zai, terbaik pemandunya. Makan pon sedap2. Kalau ada rezeki rasanya nakk pegi lagi"

Mohd Hafizal, Kuala Lumpur
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Alhamdulillah, kami dah selamat pulang semalam. Terima kasih". Ok sangat baik. In sha Allah...anak sulung saya plan nak pergi sana next year nanti saya rekemenkan"

Fauzi, Rawang
Promosi pakej lawatan

Phnom Penh

"Alhamdulillah selamat sampai di rumah..Alhamdulillah 1 pebgalaman yg baik..Travel agent terbaik Kembara Murni Travel. Spa2 nk bercuti ke asia tenggra boleh conteact manager dia trus..mmg trbaik..en Zailir Othman. Alhamdulillah semua happy.."

Shahri Al-Baweany, Kuala Lumpur
Promosi pakej lawatan

Bali

"Salam en..alhamdulillah semua berjalan lancar..Terima kasih banyak2. Orang di sana pun bagus layanan.."

Puan Zaleha, Damansara
Promosi pakej lawatan

Aceh

"Terima Kasih kpd Kembara Murni yg menyediakan pakej percutian ke Acheh dimana memberikan pengalaman dan 1001 kenangan yg sangat mengharukan. Kami telah diberikan penerangan dan berkongsi pengalaman daripada pemandu pelancong yg merupakan salah seorang mangsa tsunami. Kami sekeluarga berasa sungguh kagum dan terharu dgn kesabaran penduduk Acheh di dalam menghadapi dan bangkit semula daripada bencana besar."

Zul, Kuala Lumpur
Promosi pakej lawatan

Aceh

"Alhamdulillah kami ddah kembali dari Aceh...Terima kasih atas pakej yang menarik..supir yang bagus, hotel yang selesa dan makanan yang enak sepanjang berada di sana...Moga dapat berurusan lagi dengan syarikat tuan di destinasi yang lain pula...terima kasih"

Puan Asma
Promosi pakej lawatan

Padang+Bukittinggi

"Salam tuan, kami dah selamat balik ke rumah. Terima kasih kerana mengaturkan lawatan kami dengan baik. Harap kita dapat berurusan lagi di lain masa hadapan. Supir Abdullah terbaik..."

Encik Zolkiflie Rasip, Kuala Lumpur

Bandung

"Trip Bandung happening cuma jem teruk masa hari ke dua. Shopping tak cukup masa..hihi.."

Roziah, Johor

Padang+Bukittinggi

"Alhamdulillah semuanya baik. Group kami pun happy sepanjang dekat sana. Layanan dari Bukittinggi baik. Tourist Guide dengan pak supir friendly. Tq encik. Asyik gelak je duduk dalam van. InyaAllah akan cadangkan pada kawan-kawan"

Noreen, Ampang

Bandung

"Makanan paling lazat..semua sedap-sedap makanannya..Supirnya, Syamsul bagus orangnya..senang nak bawa berbincang dan sangat bekerjasama"

Roshaniza, Cheras

Padang+Bukittinggi

"Alhamdulillah sangat ok. Semua puas hati. Terima kasih sebab arrange tour guide dan druiver yang sangat memuaskan hati sanggup juga bawak kami ke Batu Malim Kundang tu salah jalannya agak licin lepas hujan. Yang bestnya..no extra charge pulak. Lega hati saya sebab dapat capaikan hajat mak nak ke sana. Tahun depan kami plan nak ke Vietnam. InsyaAllah..kita akan berurusan lagi ye"

Mohd Zaki, Johor

Medan

"Salam. Ok sangat terima kasih pada semua. Saya nak tanya pakej ke Krabiu ada tak?"

Puan Fatimah, Ampang

Bandung

"Alhamdulillah semuanya bagus. Makanan Ok, hotel Ok. Pengurusan masa pun bagus. Pendek kata kami semua sangat berpuas hati. InsyaAllah, saya akan panjangkan kepada kawan-kawan"

Maifuza, Bangi

Aceh

"assalamualaikum, En.Zailir nk inform yg trip ke Banda Aceh baru nih sgt memuaskan, terima kasih sbb da uruskan yg trbaek utk kami sekeluarga, tour guide (Rizal / Pak Bani) sgt sporting n mnyenangkan, Aceh mmg tmpt yg most recommended to visit. Again thanks for this opportunity. Syukur alhamdulillah semua selamatt .."

Puan Rafiqah, Kuala Lumpur
Promosi pakej lawatan

Aceh

"saya dan isteri secara pribadi sangat2 berpuas hati dgn hasil lawatan kita tempuh hari... ia nya bermula dr tempat kita mula menunggu bus. di sambut samasa ketibaan dan seterus nya dengan pengisian agenda lawatan ziarah cukup memuaskan. begitu juga dgn tenaga kerja pembatu egensi di aceh ramah dan sentiasa bekerjasama dgn peserta rombongan membuatkan kita rasa di hargai... wallahualam dan salam kemaafan dr kami suami isterip

En Zabidi, Shah Alam

Aceh

"Alhamdulillah bagus dan berpuas hati. Hajat untuk bertemu anak-anak yatim pun berjalan lancar dengan bantuan en Ismail. Terima kasih. InsyaAllah saya panjangkan kepada kawan-kawan yang berhajat ke sana. Syabas Kembara Murni"

En Baharom, Johor
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Alhamdulillah..semua ok..sangat best shopping..hihi..tour guide pun bagus..friendly..Will recommended..tak puas shopping"

Raja Umirah, Johor
Promosi pakej lawatan

Medan

"Terima kasih #kembaramurnitravel, kami 4 orang sangat berpuas hati dengan package nih, puas hati sangat dengan hotel, tour, makan (mewah giler pergkkhh, kenyang tersandaqqq) terutama pak supir bapak ismail yang jaga kami macam anak sendiri - kirim salam sama bapak ya - 9ada fb nya nggak kami mahu add nih kihkih). inysaAllah, ada jodoh, ada ongkos, ada masa, ada rezeki, kami sampai lagi. Terima kasih juga kepada encik Zailir dan cik Nurul yang bertungkus lumus dari Malaysia sampai kami selamat sampai Medan, dan disambung urus oleh bapak Zulkarnain dan bapak Ismail sampailah kami selamat kembali ke Penang. Allah murahkan rezeki Kembara Murni dan Narasindo aauumm..."

Nurmiza Ismail, Pulau Pinang
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Terima kasih pak sepanjang saya di sana..Alhamdulillah, semua beres"

En Rosli, Terangganu
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Salam, lupa nak bagi tahu..saya da balik Malaysia..Alhamdulillah semua berjalan lancar..en Ahmad Nordin baik orang nye..Saya ada bagi no kat kawan..rasanya dia pun nak gi honeymoon jugak.."

Nabila Huda, Johor
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Selamat petang en Zailir, kami sekeluarga baru balik bercuti dari bandung. Percutian yang sangat menyeronokan. Terima kasih kepada agent Kembara Murni dan Pak Ade yang telah menyupiri kami dengan begitu setia selama beberapa hari ini.."

Hilda John, Sarawak
Promosi pakej lawatan

Langkawi

"Salam encik. Mekasih ye sebab aturkan semua. Saya pun dah check-out. ok lah bilik tepi pantai. janji saya selamat dan tak kena tipu. Tahun depan saya nak gi Krabi pulak. Confirm saya deal dengan Kembara Murni lagi. Harga pun berbaloi. Terima kasih"

Puan Asean
Promosi pakej lawatan

Bandung

"syukur alhamdulillah untuk semuanya selamat pergi dan balik dan sekarang berada di KLIA untuk balik Alor Setar pula..lain kali nak pi memang Kembara Murni juga..semurni namanya...keluarga memang gembira dengan layanan dan servis yang diberi..sentiasa ada rujukan dan tips yang diberi amat bermakna malahan tidak membuang masa terutamanya di Pasar Baru...terima kasih dari kami sekeluarga"

Puan Norhayati, Alor Setar
Promosi pakej lawatan

Bali

"Salam en Zailir..Terima kasih atas pakej yang kamu sediakan..saya dan isteri sangat2 enjoy sewaktu di Bali..InsyaAllah..nanti saya rekemen dengan kawan2..Terima kasih en zailir..Kembara Murni..terbaik"

En. Muhammad Zaidi, Sabah
Promosi pakej lawatan

Bandung

" width="304" />

Jakarta+Bandung

"Hi selamat petang..trip kami ok..driver sangat baik..semuanya ok. Next trip mungkin mungkin saya ambil lagi"

Puan Pauziah, Sabah
Promosi pakej lawatan

Bandung

"wsalam.. maaf lambat, baru naik kerja hari ni. yeah trip ok. supir pun dtg on time dan kami boleh pergi ke tempat yang dituju dgn selamat. terima kasih"

Nur Najmi

Aceh

"Selamat sampai dan balik pemandu pelancong yang hebat.."

Mustafar Meon, Klang
Promosi pakej lawatan

Aceh

"Nurul, pak Bani yang jadi tour guide kita orang kat sana. Servis dia tip top..heheAlhamdulillah, semuanya berjalan lancar. memang seronok sangat"

Hafizati, Selangor
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Alhamdulillah dan landing..semua selamat. Anyway..terima kasih bebanyak. Kami semua very-very happy..enjoy. Pengurusan yang sangat baik. Tiada yang kurang..semuanya baik..best..next time boleh minta en Zailir arrange..next trip. Tq en Zailir"

Puan Norliza Abas, Ipoh
Promosi pakej lawatan

Aceh

"Dengan kewangan yg terhad, sya berjaya membawa seramai 24 org pelajar & 4 guru pengiring ke Banda Aceh, Indonesia dalam Lawatan Pengantarabangsaan SMK Sultan Sulaiman Kuala Terengganu, Malaysia- Indonesia (14-17 April 2014). Sya sbg guru penasihat Kelab Pelancongan SMKSS & ketua rombongan sgt berpuas hati dengan Kembara Murni Travel & Tours kerana bnyk membantu sya merealisasikan projek ini. Dari mula kami sampai hingga berangkat pulang ke Kuala Lumpur, agen di Indonesia, Pak Mahlizar bersama 2 rakannya bnyak membantu dan setia bersama rombongan kami. Pak Mahlizar sgt disenangi oleh pelajar-pelajar sya kerana karekternya yg kelakar. Untuk pengetahuan, sya telah meminta sebut harga dri sekurang-kurangnya 7-8 agen pelancongan sebelum membuat keputusan utk memilih Kembara Murni Travel & Tours.Ini adalah kerana sya meneliti itinerary yg ditawarkan dan hampir ke semua agen menawarkan pakej yg hampir sama tetapi harga yg berbeza. Insha Allah, sya yakin dgn Kembara Murni sekiranya sya ingin membuat lawatan pengantarabangsaan lagi utk pelajar2 sya."

Cikgu Zurianis Zainudin, SMK Sultan Sulaiman, Kuala Terangganu
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Saya dan keluarga mengucapkan jutaan terima kasih kerana menawarkan pakej berpatutan dan menarik buat kami sekeluarga. Setibanya di lapangan terbang, pak agus telah menunggu kami terlebih dahulu. Makanan yang disediakan dan tempat lawatan yang menarik amat memuaskan. Terdapat pengalaman manis dan pahit yang tdak dapat dilupakan. Saat genting dimana adik mengalami keguguran dan kami sangat-sangat panic… Disebabkan ada pemandu pelancong dan pihak Kembara Murni yang menghubungi dan banyak membantu ketika keadaan itu berlaku sedikit sebanyak membantu melegakan kami sehingga ada ketika kami terputus a.k.a tersesat dari pemandu pelancong, tapi dapat disatukan kembali… Pak agus banyak membantu terutama dalam upacara pengebumian dan urusan yang tidak disangka-sangka ketika kami sekeluarga di bandung. Jutaan terima kasih diucapkan kepada pihak Kembara Murni kerana menawarkan pakej dan perkhidmatan yang amat bagus. Ini amat menggambarkan MOTO yang digunakan"

Puan Nazirah Abdul Rahman, Perak

Bandung

"Assallammualaikum, Percutian saya serta keluarga ke Bandung telah selesai dengan jayanya. Berbanyak terima kasih diatas segala pertolongan dan usaha yang pihak tuan berikan. Saya tak nak komen apa2, tapi disini saya lampirkan email kawan saya.(atas persetujuan mereka) ***************(alamat email tidak kami paparkan kerana privasi client) ***************(alamat email tidak kami paparkan kerana privasi client). Next trip still plan........Your service as your company motto. Many thanks for all parties that involved. Zulkifly bin Musa"

Encik Zulkifli Musa, Masjid Tanah, Melaka
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Alhamdulillah, percutian saya ke Bandung menggunakan khidmat Kembara Murni sangat memuaskan hati. Penginapan yang selesa, sesuai dengan moto hotel itu sendiri "A good place for a good night sleep". Sememangnya saya dan rakan setuju dengan moto hotel itu (Hotel Serena). Tidur malam kami sangat selesa dan kami sempat menggunakan khidmat spa yang disediakan di hotel itu. Kakitangan yang ramah dan mesra. Percutian kami ke Bandung lebih mengutamakan kepuasan membeli belah. Supir yang membawa kami, Zul, sangat bijak mengatur jadual harian dan kami telah pergi ke semua tempat yang ingin kami tuju. Pujian saya berikan kepada Zul kerana keramahannya dan juga sikap toleransi yang tinggi. Tambahan pula saya hanya pergi berdua bersama seorang lagi rakan perempuan. Sepanjang disana, keselamatan kami terpelihara dan kebajikan kami di jaga. Malah kami sempat berbincang bersama Zul untuk kembali lagi ke Bandung. Tapi kali ini kami akan lebih tertumpu kepada 'holiday mood'. Insya Allah, jika tiada aral melintang kami akan kembali lagi ke Bandung bersama Kembara Murni. Malah saya telah mengesyorkan kepada rakan-rakan saya mengenai perkhidmatan Kembara Murni. Disini saya kongsikan beberapa keping gambar kami disana. Satu-satunya tempat pelancongan yang kami pergi adalah Kawah Putih. Seperti yang saya nyatakan tadi, percutian kami lebih terarah kepada kepuasan membeli belah. Terima kasih."

Nur Anis bte Ramle, Putrajaya
Promosi pakej lawatan

Medan

"Syukur Alhamdulillah, kami selamat tiba di Medan dan dijaga dengan baik oleh Agen Perlancungan, khususnya Encik Zailir dan Pak Rahmat. Aturcara yang disediakan fleksible dan mengikut kehendak kumpulan. Saya dan para guru dari SMK Taman Sejahtera ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana menjaga kami dengan baik di Medan. Semua urusan dipermudahkan dengan adanya agen yang sangat bertanggung jawab. Pemandu pelancung pulak sangat berpengalaman dan menghiburkan. Horas!"

Puan Salmeah, MK Taman Sejahtera, Pulau Pinang
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Assalamualaikum dan salam sejahtera,^_^. terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna dan sangat memudahkan segala perancangan buat kami ketika berada di bandung..bersesuaian dan menepati dengan taglinenya We are not the best, but we do the best to our client" tenaga kerja yang sangat baik dan ramah. penginapan yang cantik dan selesa serta pemilihan tempat makan yang sangat sedap. for as the kembaramurni the best and i will give to 10 star..terbaik!!^__^"

Siti Julizah, Sabah

Bandung

Soalan: Apakah komen secara umum mengenai trip tersebut?
Jawapan: "Secara umum, trip yang diberikan memuaskan pihak kami.."
Soalan: Adakah layanan yang diberikan oleh pihak kami disana memuaskan hati?
Jawapan: "Layanan diberikan memuaskan."
Soalan: Adakah makanan yang disediakan memuaskan hati?
Jawapan: "Makanan disediakan juga memuaskan kerana kami diberi peluang untuk memilih makanan."
Soalan: Adakah pengangkutan yang disediakan memuaskan?
Jawapan: "Ya, pengangkutan yang disediakan amat memuaskan hati kami sekeluarga"
Soalan: Adakah berpuas hati dengan khidmat yang diberikan oleh Kembara Murni? Jika YA adakah sudi untuk mengesyorkan kepada kenalan atau saudara mara yang lain?
Jawapan: "Khidmat yang diberikan adalah memuaskan dan saya akan mengesyorkan kepada kenalan kami."
Soalan: Adakah bercadang atau berminat untuk berurusan lagi dengan pihak kami di lain masa yang akan datang?
Jawapan: "InsyaAllah jika diberi kesempatan lagi untuk ke sana."

Puan Zurina Mahmud
Promosi pakej lawatan

Jakarta+Bandung

Soalan: Apakah komen secara umum mengenai trip tersebut?
Jawapan: "Sangat berpuas hati dengan semua perkhidmatan yang sesuai dengan bajet pelajar.."
Soalan: Adakah layanan yang diberikan oleh pihak kami disana memuaskan hati? Jawapan: "Ya,sangat puas hati..2 orang pemandu yang sangat mesra dan sentiasa melayan pertanyaan kami"
Soalan: Adakah makanan yang disediakan memuaskan hati?
Jawapan: "Ya,makanan sangat sedap dan restoran yang di pilih bersih!"
Soalan: Adakah pengangkutan yang disediakan memuaskan?
Jawapan: "Ya, kenderaan yang selesa"
Soalan: Adakah berpuas hati dengan khidmat yang diberikan oleh Kembara Murni? Jika YA adakah sudi untuk mengesyorkan kepada kenalan atau saudara mara yang lain?
Jawapan: "Ya, berpuas hati…akan berusaha untuk mengesyorkan kepada orang lain" Soalan: Adakah bercadang atau berminat untuk berurusan lagi dengan pihak kami di lain masa yang akan datang?
Jawapan: "Ya, sudah tentu!" Soalan: Adakah ada sebarang komen yang membina atau sebarang kekurangan yang perlu kami perbaiki untuk untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan kami di masa yang akan datang? Jika ada, sila berikan komen atau teguran tersebut dan kami sangat menghargainya?
Jawapan: "Tiada komen…Kembara Murni the best!"

Cik Nadia Husna, UiTM Shah Alam
Promosi pakej lawatan

Bandung

"..ok firstly penginapan- kawasan yg sgt bagus...byk kemudahan dan tidak boring...dekat dgn tmpt mkn,blh jln kaki shaja ke pasar baru. layanan dr tuan apertment pun sgt bagus blh masak...makanan - kami bebas untuk memilih apa dan di mana untuk makan. sgt bagus...pengangkutan. terbaik!! sgt selesa, kami juga bebas nak pilih kemana dan bila kami hendak pergi wpun berlainan dgn intenery yg sblmnya. secara keseluruhanya sy berpuas hati dgn kembara murni..."

Puan Sabrina, Pulau Pinang
Promosi pakej lawatan

Bandung

"erima kasih kepada Kembara Murni terutamanya en. Zailir dengan beri servis dan mutu perkhidmatan yang terbaik bagi percutian kami di Jakarta dan Bandung. Hapy dan betul2 enjoy dengan servis yang diberikan..keselamatan kami, makan minum dan supir semuanya terbaik.."

Cik Shahida,Subang Jaya
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Terima kasih kpd Kembara Murni untuk percutian kami sekeluarga ke Bandung, Indonesia. Sangat menyeronokkan dan perkhidmatan yg diberi sgt memuaskan!"

En. Mohd Azman,Cheras, Kuala Lumpur
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Secara keseluruhan kami sekeluarga berpuas hati dgn khidmat kembara murni dan lawatan ke bandung tersebut memang memberi kenangan indah kami sekeluarga. tak tahu la bg org lain, bagi saya dan suami tempat x boleh lupa ialah mkn2 di kg daun. pada asalnya tiada dlm jadual lawatan tetapi akhirnya kami ajak pak supir makan ke sana 2 kali kerana terpersona dengan persekitarannya yg tenang, bunyian air terjun, kicauan burung dan unggas, selain tempatnya yg unik iaitu ada gazebo/pondok utk mkn yg tentu sekali memberi privacy kepada kami. bayi kami juga enjoy disana..diharap kami dpt berkerjasama lg dengan kembara murni pd masa kan dtg.."

Puan Nur Fadhilah dan keluarga dari Negeri Sembilan
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Saya mengucapkan terima kasih kepada pihak pengurusan Kembara Murni di atas segala urusan semasa di Bandung berjalan dengan lancar dan saya berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan disediakan oleh Kembara Murni . ( Encik Zailir, Pak Ade dan Pak Ujang)..."

Puan Bazlin dari Shah Alam
Promosi pakej lawatan

Bandung

Soalan: Apakah komen secara umum mengenai trip tersebut?
Jawapan: "Sangat memuaskan"
Soalan: Adakah layanan yang diberikan oleh pihak kami disana memuaskan hati?
Jawapan: "Layanan yang sangat memuaskan"
Soalan: Adakah makanan yang disediakan memuaskan hati?
Jawapan: "Makan sungguh sedap"
Soalan: Adakah pengangkutan yang disediakan memuaskan?
Jawapan: "Pengangkutan yang selesa"
Soalan: Adakah keadaan hotel atau penginapan disana selesa?
Jawapan: "Penginapan juga sunguh selesa"
Soalan: Adakah berpuas hati dengan khidmat yang diberikan oleh Kembara Murni? Jika YA adakah sudi untuk mengesyorkan kepada kenalan atau saudara mara yang lain?
Jawapan: "Perkidmatan yang disediakan sungguh memuaskan dan saya telah mengesyorkan kepada kawan-kawan saya"
Soalan: Adakah bercadang atau berminat untuk berurusan lagi dengan pihak kami di lain masa yang akan datang?
Jawapan: "Jika berkesempatan kami akan menggunakan perkhidmatan tuan untuk lawatan yang akan datang"

En. Hanizam dari Ampang, Kuala Lumpur bersama keluarga
Promosi pakej lawatan

Bandung

"Setibanya kami di Jakarta, egen (Pak Dodi) di sana telah menunggu ketibaan kami, lalu terus menaiki kenderaan menuju ke Bandung. Pengangkutan yg disediakan memuaskan hati peserta"... "Penginapan yg disediakan memuaskan...", "Semasa dalam perjalanan dan membeli belah, makanan yg disediakan amat menyelerakan kami sesuai dgn citarasa kami.."...."tempat-tempat yg dilawati memang menarik dan menyeronokkan..."

Puan Zainab, S.K sungai, Selangor