Pakej Lawatan ke Phnom Penh + Kg Cham

Pakej lawatan ke Phnom Penh + Kg ChamLawatan ke Phnom Penh dan Kg Cham merupakann lawatan yang agak menarik. Anda boleh pilih untuk pakej 4H3M atau 5H4M. Di Phnom penh, anda akan dibawa melawat tempat-tempat menarik di Phnom Penh seperti Monumen Kemerdekaan Wat Phnom, National Museum, Killing Field, Toul Sleng Genocide Museum dan senagainya. Selain itu tidak lupa untuk shopping di Pasar Rusia.

Di Kampong Cham, anda dibawa melawt perkampungan Islam dan dapat berjumpa dan melihat keadaan masyarakat Islam di sana yang serba kekurangan. Jika anda mahu mengadakan sumbangan kepada masyrakat di sini pun kami boleh mengaturkannya.

Selain itu, anda juga akan menaiki bot di sepanjang Sungai Mekhong dan dapat melihat penempatan di sepanjang sungai yang agak unik.

ITINERARY PAKEJ LAWATAN KE PHNOM PENH+KG CHAM [4H3M]

HARI 1 : KUALA LUMPUR – PHNOM PENH ( -/L/D)
Setibanya di lapangan terbang phnom penh, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in. Selepas itu melawat monumen kemerdekaan wat phnom, dan national museum. Makan tengah hari  di local dan meneruskan lawatan ke killing field, toul sleng genocide museum, dan terus pergi shopping di di russian. makan malam dan berehat di hotel.
*
HARI 2 : PHNOM PENH – KAMPONG CHAM (B/L/D)
Sarapan di restaurant dekat hotel dan bertolak ke daerah kampong cham pada pukul 6.30 pagi untuk melawat kampung islam (muslim village), sekolah, dan bantuan amal yang mana penduduknya hidup tanpa kemudahan elektrik dan pulang ke phnom penh. (mungkin kita makan bersama orang kampong disana)
*
HARI 3 : PHNOM PENH – SHOPPING (B/L/D)
Sarapan di restaurant berdekatan dengan hotel kita, dan meneruskan lawatan untuk bershopping di pasar yang popular di bandar phnom penh seperti  central market.
Makan tengah hari dan balik hotel untuk rehat sekejap. Selepas itu meneruskan shopping kita di russian market. Waktu petang menaiki bot sepanjang sungai mekong, makan malam dan berehat di hotel.
*
HARI 4 : PHNOM PENH – KUALA LUMPUR (B/-/-)
Sarapan pagi di hotel dan tiada aktiviti sehingga chek out hotel. Selepas itu, berangkat ke lapangan terbang antarabangsa phnom penh untuk pulang ke kuala lumpur. Acara selesai.
*
PAKEJ TERMASUK

 1. 3 kali sarapan, 3 kali makan tengahari, 3 kali makan malam 
 2. Hotel Bertaraf 3 Bintang (Sebilik 2 Orang)
 3. Transport Berhawa Dingin.
 4. Bayaran Tempat Melawat (Yang Dikenakan Bayaran)
 5. Upah Touris Guide Bahasa Melayu / English
 6. Air Mineral Dua Botol Sehari

ITINERARY PAKEJ LAWATAN KE PHNOM PENH+KG CHAM [5H4M]

HARI 1 : KUALA LUMPUR – PHNOM PENH ( -/L/D)
Setibanya di Lapangan Terbang Phnom Penh, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in. selepas itu melawat Monumen Kemerdekaan Wat Phnom, dan National Museum. 
Makan tengah hari  di local } dan meneruskan lawatan ke Killing field, Toul Sleng Genocide Museum. dan terus pergi shopping di Factory Outlet. Makan malam dan berehat di hotel.
*
HARI 2 : PHNOM PENH – KAMPONG CHAM-PNH (B/L/D)
Sarapan di restaurant dekat hotel dan bertolak ke daerah Kampong Cham pada pukul 6.30 pagi untuk melawat Kampung Islam (Muslim Village), sekolah, dan bantuan amal yang mana penduduknya hidup tanpa kemudahan elektrik dan pulang ke Phnom Penh. { mungkin kita makan bersama orang kampong disana } 
*
HARI 3 : PHNOM PENH – SHOPPING CENTRE (B/L/D)
Sarapan di restaurant berdekatan dengan hotel kita, dan meneruskan lawatan untuk bershopping di pasar yang popular di Bandar phnom penh seperti  Central Market.
Makan tengah hari dan balik hotel untuk rehat sekejap. Selepas itu meneruskan shopping kita di Russian Market. Waktu petang menaiki bot sepanjang Sungai Mekong, Makan malam dan berehat di hotel.
*
HARI 4 : PHNOM PENH – SUNGAI MEKONG (B/L/D)
Sarapan pagi di restaurant berdekatan hotel dan selepas itu kita ke depan istana untuk tangkap gambar kenanagan, masuk Muzium Istana. 
Makan tengah hari dan pada sebelah petang kita naik bot keliling sungai Mekong { Mekong cruis } melihat pemandangan Cambodian Japanese Relationship Bridge dari sisi Sungai Mekong. Makan malam dan berehat di hotel.
*
HARI 5 : PHNOM PENH – KUALA LUMPUR (B)
Sarapan pagi di hotel dan tiada aktiviti sehingga chek out hotel. Selepas itu, berangkat ke Lapangan Terbang Antarabangsa Phnom Penh untuk pulang ke Kuala Lumpur. Acara selesai.
*
PAKEJ TERMASUK

 1. 4 kali sarapan, 4 kali makan tengahari, 4 kali makan malam 
 2. Hotel Bertaraf 3 Bintang. { Sebilik 2 Orang }
 3. Transport Berhawa Dingin.
 4. Bayaran Tempat Melawat Yang Dikenakan Bayaran.
 5. Upah Touris Guide Bahasa Melayu / English.
 6. Air Mineral Dua Botol Sehari.
HARI JUMLAH PESERTA & HARGA PAKEJ UNTUK SEORANG (RM)
5-8 9-11 12-14 15-17 18-20 21-24 25 above
4H/3M 922 878 834 812 790 768 746
5H4M - 1010 966 922 878 856 834

Nota: Harga mungkin berubah, tertakluk kepada perubahan kadar tukaran semasa

Link: Lihat pakej-pakej Cambodia yang lain


Quotation
Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
12th ke-atas
Ada peserta kanak2
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Kelas Hotel
Termasuk tiket Penerbangan?
Naik Flight dari
Cth: Cheras, KL
Sila masukan jika ada info tambahan..
Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda untuk tujuan komunikasi

Booking.com

Jika anda mahu hotel sahaja, anda boleh membuat booking hotel dengan Booking.com di bawah. Booking.com merupakan platform booking hotel yang terbesar dan telah mempunyai reputasi yang tidak disangkal lagi. Bila anda membuat pilihan destinasi, tarikh dan tekan search, maka anda akan dibawa terus ke Booking.com dan transaksi adalah terus dengan Booking.com sendiri.

Booking.com