Pakej Lawatan ke Siem Reap + Angkor Wat

SIEM REAP–ANGKOR WAT 3H2M

HARI 1: KUALA LUMPUR -  SIEM REAP (-/L/D)
PAGI: Tiba di Lapangan Terbang  Siem Reap, anda akan dialu-alukan oleh salah seorang pemandu pelancong profesional kami yang akan membawa anda untuk melawat  Angkor Wat, tempat bersejarah antara 7 keajaiban dunia. Dan  Angkor Thom, Bayon, Baphuon, Elephant Terrace, Leper King Terrace and Royal Enclosure, Taprohm temple Balik makan Tengah hari.
PETANG: Selepas makan kita teruskan perjalanan kita untuk melawat Artisan Angkor  Dan Makan malam di restoran terkenal, Dan masuk Nice Market untuk Shopping lepas itu rehat di hotel.
*
HARI 2: SIEM REAP – KUALA LUMPUR (B/L/D)
PAGI: lepas serapan pagi kita meneruskan lawatan kita untuk pergi Naik bot di Tonle Saptasik yang besar seluas mata memandang, anda akan dibawa naik bot untuk pergi tengok kampung terapung, dimana beribu rumah terapung disini. Anda akan dapat  melawat mereka bela ikan dan Buaya, makan tengahari di restoran tempatan yang terkenal.
PETANG: Lepas makan kita teruskan perjalanan kita ke Silk Farm { Ladang Sutera }  kita akan melihat bagaimana Sutera dibuat, bagaimana peroses Sutera denagn ulat-ulat sekali. Lepas itu masuk pasar malam untuk shopping, makan malam dan rehat.
*
HARI 3: SIEM REAP – KUALA LUMPUR (B/-/-)
PAGI: chekout hotel seawal pagi, dan serapan, lepas itu bertolak ke airport untuk pulang ke malaysia, aturcara selasai.

SIEM REAP–ANGKOR WAT 4H3M

HARI 1: KUALA LUMPUR -  SIEM REAP (-/L/D)
PAGI: Tiba di Lapangan Terbang  Siem Reap, anda akan dialu-alukan oleh salah seorang pemandu pelancong profesional kami yang akan membawa anda untuk chek in hotel dan makan tengah hari. Lepas itu melawat Artisan Angkor { tempat ukiran batu } ia menunjukan memang Angkor Wat buatan tangan manusia, lepas itu masuk Old Market, Balik makan malam dan rehat. 
*
HARI 2: SIEM REAP (B / L / D)
PAGI: Selepas serapan pagi kita teruskan perjalanan kita untuk melawat Angkor – The South Gate of Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Elephant and Leper King Terrace, Phimeanakas, Ta Prohm. Makan tengah hari di local restaurant. Selepas makan tengah hari, meneruskan lawatan ke Warisan Dunia bagi Angkor Wat iaitu antara 7 keajaiban dunia. Balik makan tengah hari.
PETANG:  lepas makan kita meneruskan lawatan kita untuk pergi Naik bot di Tonle Sap tasik yang besar seluas mata memandang, anda akan dibawa naik bot untuk pergi tengok kampung terapung, dimana beribu rumah terapung disini. Anda akan dapat  melihat  mereka bela ikan dan Buaya, Balik makan di restauran tempatan yang terkenal. Dan masuk Nice Market untuk Shopping lepas itu rehat di hotel.
*
HARI 3: SIEM REAP (B/L/D)
PAGI:  Lepas makan kita teruskan perjalanan kita ke Silk Farm { Ladang Sutera }  kita akan melihat bagaimana Sutera dibuat, bagaimana peroses Sutera dengan ulat-ulat sekali. Lepas itu masuk pasar malam untuk shopping, makan tengah hari.
PETANG: lepas makan kita meneruskan perjalanan kita ke Cambodian Cultural Village { untuk melihat pelbagai Show yang bakal ditunjukan } Sejarah melayu chmpa, sejerah kemboja, dan kisah kehidupan mereka sejak turuntemurun. Balik makan malam, aktivity Bebas.
*
HARI 4: SIEM REAP – KUALA LUMPUR  (B/-/-)
PAGI: chekout hotel seawal pagi, dan serapan, lepas itu bertolak ke airport untuk pulang ke malaysia, aturcara selasai.

HARI HARGA RM/SEORANG
5-8 9-11 12-14 15-17 18-20 21-24 25 above
3H/2M 922 878 834 812 790 768 746
4H/3M 1010 922 878 856 834 812 790

Nota: Harga mungkin berubah, tertakluk kepada perubahan kadar tukaran semasa

 

Quotation
Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
12th ke-atas
Ada peserta kanak2
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Kelas Hotel
Termasuk tiket Penerbangan?
Naik Flight dari
Cth: Cheras, KL
Sila masukan jika ada info tambahan..
Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda untuk tujuan komunikasi

Booking.com

Jika anda mahu hotel sahaja, anda boleh membuat booking hotel dengan Booking.com di bawah. Booking.com merupakan platform booking hotel yang terbesar dan telah mempunyai reputasi yang tidak disangkal lagi. Bila anda membuat pilihan destinasi, tarikh dan tekan search, maka anda akan dibawa terus ke Booking.com dan transaksi adalah terus dengan Booking.com sendiri.

Booking.com