Pakej lawatan pelajar sekolah, kolej dan universiti

Kami menyediakan pakej istimewa pelajar untuk lawatan ke semua destinasi yang kami tawarkan. Pakej ini direka khusus untuk pelajar-pelajar di mana kosnya diambil kira status pelajar yang masih belajar dan masih belum mempunyai pendapatan sendiri. 

Oleh itu kami memberi peluang ini kepada pelajar-pelajar untuk membuat lawatan ke mana-mana destinasi yang kami ada. Kos yang akan kami berikan adalah lebih rendah dari kos biasa. Walaubagaimanapun anda hendaklah membuktikan bahawa peserta adalah rombongan pelajar.

Jika anda merupakan rombongan pelajar univerisiti yang mahu mangadakan untuk tujuan program anda seperti lawatan ke universiti dan sebaginya, kami juga boleh menguruskannya. Sudah banyak pakej-pakej seumpama itu telah kami aturkan.

Jika anda mempunyai jadual lawatan sendiri, kami boleh aturkan mengikut keperluan anda. 


Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
12th ke-atas
Ada peserta kanak2
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Kelas Hotel
Termasuk tiket?
Cth: Cheras, KL
Sila masukan jika ada info tambahan..
Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda untuk tujuan komunikasi