Pakej lawatan rakan facebook

Assalamualaikum,

Semoga anda semua dan keluarga sihat-sihat selalu dan diberkati Allah. Saya membuka peluang istimewa ini khusus kepada rakan-rakan facebook saya sahaja untuk lawatan ke Bandung, Jakarta+Bandung, Medan & Bali. Peluang ini juga dibuka kepada mereka yang click like pada dinding facebook Kembara Murni walaupun mereka bukan rakan facebook saya.

Melalui 'promosi rakan facebook' ini, saya akan memberikan diskaun harga istimewa untuk anda. Tawaran ini dibuka sehingga tarikh yang ditentukan (buat masa ini, tiada tarikh tutup)

Saya tidak melatakan harga promosi di sini kerana ianya adalah rahsia 'harga promosi rakan facebook saya' - yang pasti harganya lebih murah daripada harga biasa.

Jika berminat, boleh isi Borang Quotation di bawah

Sekian dan wassalam

Zailir Othman

www.wasap.my/6019-3059047

Quotation
Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
12th ke-atas
Ada peserta kanak2
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Kelas Hotel
Termasuk tiket Penerbangan?
Naik Flight dari
Cth: Cheras, KL
Sila masukan jika ada info tambahan..
Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda untuk tujuan komunikasi

Booking.com

Jika anda mahu hotel sahaja, anda boleh membuat booking hotel dengan Booking.com di bawah. Booking.com merupakan platform booking hotel yang terbesar dan telah mempunyai reputasi yang tidak disangkal lagi. Bila anda membuat pilihan destinasi, tarikh dan tekan search, maka anda akan dibawa terus ke Booking.com dan transaksi adalah terus dengan Booking.com sendiri.

Booking.com