Promosi pakej loyalty client

Promosi pakej kesetiaan client bermaksud; pakej yang kami tawarkan khusus kepada client kami - iaitu mereka yang pernah menggunakan perkhidmatan Kembara Murni Travel & Tours untuk menguruskan percutian mereka.

Sekiranya anda sebelum ini pernah berurusan dengan kami dan selepas itu anda mahu menggunakan lagi perkhidmatan kami - bermakna anda kami gelar dan kategorikan sebagai  'client yang setia'/loyalty client.

Bagi loyalty client sudah tentu kami akan memberikan harga yang istimewa dan harganya lebih rendah dari harga standard kami. Setiap client yang berurusan dengan kami, kami akan menyimpan rekod mereka. Oleh itu, bila anda berurusan lagi dengan kami di lain masa, maka kami akan sudah pasti akan dapat mengingati anda.


Quotation
Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
12th ke-atas
Ada peserta kanak2
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Kelas Hotel
Termasuk tiket Penerbangan?
Naik Flight dari
Cth: Cheras, KL
Sila masukan jika ada info tambahan..
Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda untuk tujuan komunikasi

Booking.com

Jika anda mahu hotel sahaja, anda boleh membuat booking hotel dengan Booking.com di bawah. Booking.com merupakan platform booking hotel yang terbesar dan telah mempunyai reputasi yang tidak disangkal lagi. Bila anda membuat pilihan destinasi, tarikh dan tekan search, maka anda akan dibawa terus ke Booking.com dan transaksi adalah terus dengan Booking.com sendiri.

Booking.com