Pulau Perhentian - Samudra Beach Chalet (3h2m)

Pakej snorkeling 3 hari 2 malam
Pulau Perhentian

Jenis Bilik Double Triple Quad
Standard(Kipas) 300 - -
Standard(Aircond) 350 - -
Seaview 390 360* -
Bilik Keluarga - 360 330

  Pakej Snorkeling 3 hari 2 malam
  Perhentian+Redang+Lang Tengah

  Jenis Bilik Double Triple Quad
  Standard(Kipas) 380 - -
  Standard(Aircond) 430 - -
  Seaview 479 440* -
  Bilik Keluarga - 440 410

  Pakej Snorkeling 3 hari 2 malam
  Perhentian+Pulau Rawa+Susu Dara

  Jenis Bilik Double Triple Quad
  Standard(Kipas) 350 - -
  Standard(Aircond) 400 - -
  Seaview 440 410* -
  Bilik Keluarga - 410 380

  • Harga pakej untuk seorang
  • Bilik Seaview Triple boleh masuk maksima 6 orang (kongsi tilam)
  • Kanak-kanak (2-11 tahun): 50%

  Pakej termasuk:

  • Penginapan 2 malam
  • Makan: 2 sarapan, 2 makan t/hari, 1 makan malam,& 1 BBQ
  • Tiket bot pergi balik
  • 1 kali trip snorkeling (termasuk peralatan)

  Pakej tidak termasuk:

  • Insuran
  • Marine park: RM5/dewasa

  Samudra Beach Chalet

  Bagaimana untuk ke Samudra Beach Chalet:

  Dari Kuala Lumpur, MAS & Air Asia mempunyai jadual perjalanan harian ke Kota Bharu. Dari lapanganterbang Kota Bharu, anda boleh mendapatkan kereta sewa dengan mudah untuk ke Kuala Besut. Sampai di Kuala Besut, berjumpa dengan wakil kami di sana untuk menaiki bot ke Pulau Perhentian dan seterusnya ke Samudra Beach Chalet. Perjalanan feri mengambil masa lebih kurang 30 minit sahaja kalau dengan bot laju dan satu jam setengah dengan bot biasa. 

  Kemudahan:

  • Samudra Cafe: Makanan tempatan & barat dan BBQ
  • Kedai cenderamata 
  • Scuba Diving:Urbun Island Dive Center
  • Snorkeling trip
  • Island tour
  • Jungle Trekking
  • Redang Island trip
  • Memancing
  • Beach Volleyball

  Jika 'pakej pilihan' di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
  Umur 12th ke-atas
  Berumur 2th-11th
  Nyatakan umur setiap kanak-kanak
  Berumur bawah 2 tahun
  Contoh: Cheras, Kuala Lumpur
  Jika anda mempunyai sebarang maklumat tambahan, sila nyatakan..
  Disclaimer: Semua maklumat yang diminta adalah semata-mata untuk ketepatan quotation yang akan kami berikan kepada anda dan untuk tujuan komunikasi

  Bagaimana kami menguruskan tempahan anda

  1. Kami menerima sebutharga anda

  Bila anda telah mengisikan Borang Quotation / Sebutharga, anda akan menerima notifikasi di email anda yang anda telah berjaya menghantar kepada kami. Selepas itu, pihak kami akan menerima email anda dan kami akan membuat sebutharga kepada anda sesuai dengan apa yang anda minta dan menghantar sebutharga tersebut di email anda. Selepas anda menerima sebutharga tersebut, anda bolehlah melihat dan jika ada apa-apa pertanyaan.

  2. Invoice

  Bila anda telah bersetuju dengan sebutharga tersebut, kami akan emailkan invoice yang menerangkan secara terperinci seperti jumlah bayaran, akaun bank dan sebagainya. Kami juga akan emailkan kepada anda Borang Senarai Nama untuk booking bilik penginapan & booking tiket penerbangan (jika pakej anda termasuk kos penerbangan)

  3. Bayaran

  Apabila kami telah menerima bayaran deposit, maka kami akan emailkan kepada anda resit bayaran sebagai bukti anda telah membayar kepada kami. Deposit adalah 50% daripada harga pakej (jika pakej anda sekali dengan kos tiket penerbangan, maka kos tiket penerbangan hendaklah dibayar penuh). Bayaran baki harga pakej paling lewat ialah 14 hari sebelum tarikh bertolak

  4. Tempahan

  Jika pakej anda termasuk tiket penerbangan, kami akan membuat tempahan tiket penerbangan setelah anda membuat bayaran kepada kami. Tiket / pengesahan tiket penerbangan akan kami emailkan kepada anda untuk rujukan anda. Kami juga akan menguruskan tempahan bilik hotel, pengangkutan dan sebagainya.

  5. Lawatan

  Sebelum anda bertolak untuk program lawatan, kami akan berikan info-info yang berkaitan seperti; siapakah pemandu atau pemandu pelancong yang akan menunggu anda di lapangan terbang dan sebagainya. Semasa program lawatan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa jika anda mempunyai sebarang pertanyaan. Selepas anda pulang, kami akan bertanyakan atau mendapatkan maklumbalas anda tentang program lawatan tersebut untuk memastikan anda mendapat layanan yang baik dan anda berpuas hati dengan servis yang kami berikan.

  Nota:
  Kami merupakan agensi pelancongan yang berdaftar atau yang berlesen dengan Kementerian Pelancongan Malaysia (KPK/LN: 7450), dengan nama Kembara Murni Travel & Tours Sdn Bhd. Pemasaran kami sebahagian besarnya melalui pemasaran melalui dalam talian dan sepanjang urusniaga kami, tidak pernah ada sebarang masalah dengan client-client kami. Anda tidak perlu ragu-ragu untuk berurusan dengan kami melalui dalam talian kerana setiap bayaran anda akan kami berikan resit bayaran dan di dalam resit tersebut tertulis nama, alamat & no tel kami. Sekian dan salam sejahtera dari kami,

  Kembara Murni Travel & Tours Sdn Bhd (KPK/LN: 7450)
  56-2, Jalan 1/76S, Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur
  Tel: 03-9201 7557