Bagaimana Untuk Menyertai

SAYA BERMINAT UNTUK MENGIKUTI PAKEJ PERCUTIAN.....

....BAGAIMANA UNTUK SAYA MENYERTAI ?

  1. Minta sebutharga daripada kami dengan memberikan maklumat yang berkaitan iaitu berapa orang dewasa, kanak-kanak, pilihan pakej, tarikh lawatan (jika sudah tetapkan tarikh).
  2. Kami akan hantarkan sebutharga kepada anda sesuai dengan pakej yang anda minta  
  3. Jika bersetuju dengan tawaran tersebut ; pihak kami akan menghantar surat tawaran rasmi (offer letter) berserta dengan syarat-syarat lengkap percutian kepada anda dan kembalikan dokumen berkenaan kepada kami dalam tempoh 7 ( tujuh ) hari berkerja dengan di tandatangani atau di sahkan melalui email etc.
  4. Hubungi pihak kami untuk sesi perjumpaan di tempat anda mengikut kesesuaian masa anda atau penjelasan melalui telepon / email etc .
  5. Jelaskan 50 % wang pendahuluan ( tunai/cek/kredit akaun )  untuk urusan penempahan tiket atau sebagainya . Baki pembayaran selewat-lewatnya 30 hari/14 hari sebelum tarikh percutian/berlepas.
  6. Setelah segala urusan selesai, pihak kami akan menghantar kepada anda segala bukti penempahan tiket/hotel/ pengangkutan/makan-minum dan sebagainya untuk rujukan dan simpanan anda.
  7. Sesi taklimat akhir: seminggu sebelum tarikh percutian akan di adakan & sehari sebelum masa berlepas untuk pengesahan terakhir demi memberi kelancaran kepada percutian anda.

(Resit rasmi akan di keluarkan selepas pembayaran & sila maklumkan setelah pembayaran di buat/segala bayaran hanya boleh di buat di akaun seperti di nyatakan di atas sahaja)

Add new comment

Basic

  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.