Pakej Lawatan 3H2M di Purnama Beach Resort, Pulau Pangkor

Kemudahan Resort:-
* Ruangan membaca
* Restoran
* Bufet
* Kemudahan Internet
* Dewan Mesyuarat
* Kerusi Pantai
* Surau
* Kedai Cenderamata
* Kolam Renang Dewasa dan Kanak-Kanak

Harga bilik sahaja 

Jenis Bilik Harga Seorang
2 orang sebilik (Twin) 140
3 orang sebilik (Triple) 107
4-5 orang sebilik (Quad) 90

Pakej Termasuk:

  1. Penginapan (check in 3.30 pm / check out 12 pm)

Harga bilik + sarapan + tiket feri
Untuk pakej ini minima peserta 20 orang

Jenis Bilik Harga Seorang
2 orang sebilik (Twin) 295
3 orang sebilik (Triple) 262
4-5 orang sebilik (Quad) 245

Pakej Termasuk:

  1. Feri ke Pulau Pangkor & Teksi ke Purnama Beach Resort (pergi balik)
  2. Penginapan (check in 3.30 pm / check out 12 pm)
  3. 2 kali sarapan
  4. 2 kali makan tengahari
  5. 2 kali makan malam

Pakej Pilihan / option (minima untuk 20 orang ke-atas):

  1. Makan Malam BBQ - RM 50 seorang
  2. Set P.A system dan Karaoke RM6,000.00 (Terbuka)
  3. Banana Bot RM15 Seorang
  4. Kayak RM20 seorang
  5. Sewa Dewan – Dari RM 300 – RM 900 sehari
  6. Pengangkutan Feri dan Teksi (Pergi Dan Balik) RM25 (Dewasa ) RM15 (kanak-kanak )
  7. Sukaneka 5 permainan RM15 (Dewasa) RM10 (kanak-kanak)
  8. Snorkling & Island Hopping RM25 Seorang (Makanan dan Peralatan snorkelling disediakan):
    • Pulau Monkey Bay
    • Pulau Mentagor – Batu menyerupai bentuk Ikan Paus
    • Pulau Giam – Batu menyerupai bentuk Buaya/ Penyu
    • Pantai Man Bay
    • Coral Island
  9. Pusing Pulau RM100 untuk 1 Van:

    • Kota Belanda
    • Batu Bersurat
    • Galeri Pangkor
    • Kilang Satay (Sg. Pinang Kecil)
    • Fu Ling Kung Temple (Sg. Pinang Kecil)
    • Shopping - NBC Collection 
    • Pantai Pasir Bogak
    • Pantai Teluk Nipah

TESTIMONIAL

Intan Anira, Datuk Keramat

kembara murni

Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

Rozita, Pulau Pinang

Pakej Kuching

Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

Nuur Fatihah

​​​​​​Kembara murni

Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

 

Puan Laili, Pulau Pinang

kembara murni travel

Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

 

Puan Salwana, Ipoh

kembara murni travel

Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

 

 

Nur A'in, Kajang

kembara murni travel

As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

Atiqah

kembara murni travel

Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

Siti Julizah Sani 

kembara murni travel

terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

Siti Aishah, Negeri Sembilan

kembara murni travel

Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

 

Hilda John, Sarawak

kembara murni travel

Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

Mohamad Faiszul

kembara murni

Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

 

Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
Berapa hari?
12th ke-atas
Ada peserta kanak-kanak?
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Cth: Cheras, KL