Pakej Redang Bay Resort

Terletak pada kedudukan yang baik di Pulau Redang, Redang Bay Resort adalah tempat yang sesuai untuk memulakan lawatan anda di Pulau Redang. Di Redang Bay Resort, segala usaha dilakukan untuk membuatkan tetamu berasa selesa. Oleh yang demikian, ianya menyediakan perkhidmatan dan kemudahan yang terbaik. kemudahan Wi-Fi percuma dalam semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, kemudahan BBQ untuk memastikan tetamu menikmati keselesaan yang terbaik.

Semua penginapan bagi tetamu menawarkan kemudahan yang difikirkan dengan teliti bagi memastikan rasa selesa yang sukar ditandingi. Di samping itu, pihak Redang Bay juga menawarkan aktiviti rekreasi untuk memastikan anda mempunyai perkara untuk dilakukan sepanjang penginapan anda. Kemudahan yang hebat dan lokasi yang sangat baik membuatkan Redang Bay Resort menjadi asas yang sempurna untuk menikmati penginapan anda di Pulau Redang.

Atucara Lawatan

Hari Pertama

  • Awal pagi: Ambil di lapangan terbang/stesen bas & daftar di Jeti Shahbandar untuk Bording pass
  • 09:00/10:30: Transfer ke Redang Bay Resort (check in jam 12 t/hari) & Acara bebas
  • 12:00: Buffet Lunch
  • 14:30: Snorkelling/tropical rainforest Experience
  • 16:30: Buffet tea-break
  • 17:00: Acara bebas
  • 19:00: Buffet/BBD Dinner

Hari kedua

  • 07:00: Buffet sarapan
  • 09:30: Snorkelling
  • 12:00: Buffet Makan Tengahari
  • 14:30: Snorkelling/tropical rainforest Experience
  • 16:30: Buffet tea-break
  • 17:00: Leisure Hour
  • 19:00: Buffet/BBD Dinner

Hari ketiga

  • 06:00: Buffet sarapan
  • 7:00: Feri Pertama - ke Jeti Shahbandar (bersiap sedia di jeti jam 06;30)
  • 09:30: Check out
  • 11:00: Feri kedua - ke Jeti Shanbandar (bersiap sedia di jeti jam 10;30)

Nota: Untuk 4H3M - ulang itinerary HARI KEDUA

    Harga pakej untuk seorang

    Tempoh Sah: 24 Feb - 31 Oktober
     Jenis Bilik 3H2M 4H3M
     Chalet (2 orang sebilik) 708 1006
     Triple (3 orang sebilik) 688 976
     Quad (4 orang sebilik) 668 946
     Dorm (6 orang sebilik) 578 836

    Kanak2(4-11th): 50%
    Kanak2(1-3th): RM85

    Surcharge:-

    • Khamis-Sabtu: RM30/seorang/malam
    • Cuti Sek/Umum: RM50/seorang/malam

     

    Pakej 3H2M Termasuk:

    • 2 malam penginapan
    • 2 buffet sarapan, 2 buffet Lunch
    • 2 buffet tea-break, 1 buffet dinner & 1 buffet BBQ Dinner
    • 1 kali trip snorkelling di Marine Park / Tropical Rainforest Experience
    • 2 kali Deap Sea Snorkelling
    • Tiket feri pergi balik dari Shahbandar ke Resort

    Pakej 3H2M Tidak Termasuk:

    • Yuran Marine park - RM5/dewasa, Rm2/kanak-kanak
    • Peralatan Snorkelling: jakat Keselamatan, mask, Snorkel - RM25/set
    • Power mask & snorkel - RM30/item (deposit RM100)
    • Insuran Perjalanan: Boleh ambil dengan kami - Etiqa Takaful

    Pakej 4H3M Termasuk:

    • 3 malam penginapan
    • 3 buffet sarapan, 3 buffet Lunch
    • 3 buffet tea-break, 2 buffet dinner & 1 buffet BBQ Dinner
    • 2 kali trip snorkelling di Marine Park / Tropical Rainforest Experience
    • 2 kali Deap Sea Snorkelling
    • Tiket feri pergi balik dari Shahbandar ke Resort

    Pakej 4H3M Tidak Termasuk:

    • Yuran Marine park - RM5/dewasa, Rm2/kanak-kanak
    • Peralatan Snorkelling: jakat Keselamatan, mask, Snorkel - RM25/set
    • Power mask & snorkel - RM30/item (deposit RM100)
    • Insuran Perjalanan: Boleh ambil dengan kami - Etiqa Takaful

    Chalet (2 orang sebilik)

    Chalet dilengkapi dengan katil single dan katil double. Ia dilengkapi dengan penyaman udara dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian air panas. Lengkap dengan TV dan peti sejuk mini. Chalet ini sesuai untuk pasangan, keluarga atau cuti lengkap dengan keseronokan rekreasi. Suasana damai, santai di sekeliling chalet.

    Bilik Quad (4 orang sebilik)

    Ideal untuk kumpulan kecil dan keluarga. Bilik Quad berkongsi dilengkapi dengan 2 katil double, dilengkapi dengan penyaman udara dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian air panas. Bilik-bilik kuadaptasi adalah luas dan dengan ammeties standard seperti meja kopi dan kerusi.

    Dorm (6 orang/dorm)

    Bilik-bilik asrama yang luas sesuai untuk pelancong atau pelancong bajet. Bilik asrama dipisahkan kepada lelaki dan perempuan. Semua bilik dilengkapi dengan penghawa dingin dan 6 katil double decker. 3 bilik mandi berkongsi dengan pancuran mandian air panas disediakan untuk meneka

    Redang Bay Resort

    Redang Bay Resort

    Redang Bay Resort

    Redang Bay Resort

    Twin/Triple

    Redang Bay Resort

    Twin/Triple

    Redang Bay Resort

    Twin/Triple

    Redang Bay Resort

    Quad Family

    Redang Bay Resort

    Quad Family

    Redang Bay Resort

    Quad Family

    Redang Bay Resort

    Dorm

    Redang Bay Resort

    Dorm

    Redang Bay Resort

    Dorm

    TESTIMONIAL

    Intan Anira, Datuk Keramat

    kembara murni

    Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

    Rozita, Pulau Pinang

    Pakej Kuching

    Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

    Nuur Fatihah

    ​​​​​​Kembara murni

    Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

     

    Puan Laili, Pulau Pinang

    kembara murni travel

    Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

     

    Puan Salwana, Ipoh

    kembara murni travel

    Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

     

     

    Nur A'in, Kajang

    kembara murni travel

    As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

    Atiqah

    kembara murni travel

    Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

    Siti Julizah Sani 

    kembara murni travel

    terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

    Siti Aishah, Negeri Sembilan

    kembara murni travel

    Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

     

    Hilda John, Sarawak

    kembara murni travel

    Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

    Mohamad Faiszul

    kembara murni

    Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

     

    Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
    Berapa hari?
    12th ke-atas
    Ada peserta kanak-kanak?
    Berumur 2th-11th
    Nyatakan umur setiap kanak-kanak
    Berumur bawah 2 tahun
    Cth: Cheras, KL