Pakej Snorkelling 3h2m di Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara merupakan antara resort yang murah di Pulau Redang. Semua bilik dilengkapi dengan bilik saiz queen dan berhawa dingin. Redang Mutiara juga mempunyai kemudahan bilik mensyuarat dengan kapasiti 40 orang (kerusi & meja) atau 60 orang (jika berkerusi sahaja). Redang Mutiara juga mempunyai kemudahan kedai mini, jeti, beach volleyball dan sebagainya. Kemudahan karaoke juga ada disediakan

Atucara lawatan

Hari 1:
09.30 am - Depart from Merang Jetty to Redang Mutiara Beach Resort.
10.30 am - Check-in and welcome drink
12.45 pm - Lunch
02.30 pm - Snorkeling Trip for 2 hours – (Electric Power Off)
04.30 pm - Hi tea and Leisure Hour (beach volley ball, beach soccer, swimming)
07.45 pm - Dinner and indoor activity (mahjong, playing cards, darts, karaoke)

Hari 2:
07.45 am - Breakfast
09.45 am - Snorkeling Trip for 2 hours to Marine Park - (Electric Power Off)
12.45 am - Lunch
02.30 pm - Snorkeling Trip for 2 hours - (Electric Power Off)
04.30 pm - Hi tea and Leisure Hour (beach volley ball, beach soccer, swimming)
07.45 pm - BBQ

Hari 3:
07.45 am - Breakfast
10.00 am - Room Check Out
10.30 am - Depart From Redang Mutiara Beach Resort to Merang Jetty

Sah pakej: 23 Feb-31 Oktober 2022

Harga untuk seorang

 Hari Twin Triple Quad-Six Kanak2
 Isnin-Rabu 340 340 340 200
 Khamis-Ahad 420 390 370 250
 Super Peak 460 430 400 260
  • Kanak-kanak: 5-11th
  • Bayi (1-4th): RM80 (tanpa tilam tambahan)

Tarikh Super Peak:

  • 04th March to 19th March: 1st School Holidays (16 Days)
  • 01th May to 06th: May Hari Raya Puasa & Labour Day (06 Days)
  • 03rd June to 11th June 2nd: School Holidays (9 Days)
  • 09th July to 10th July: Hari Raya Haji (02 Days)
  • 30th July: Awal Muharam (01 Day)
  • 31st August to 10th September: 3 rd School Holidays & Merdeka Day (11 Day)
  • 16th September: Malaysia Day (01 Days)

Harga di atas termasuk:

  • Tiket bot/feri pergi balik
  • 2 malam penginapan
  • 2 sarapan, 2 mkn t/hari, 2 minum petang, 1 makan malam, 1 BBQ dinner
  • 3 kali trip snorkeling

Pakej tidak termasuk:

  • Marine Park Condservation - RM5/dewasa, RM2/kanak-kanak
  • Peralatan Snorkeling (Snorkel, Google, and Life jacket - RM20)

Jadual Perjalanan Bot (Jeti Shahbandar)

Trip Jeti ke Resort Resort ke Jeti
Trip pertama 9.30 pagi 9 pagi
Trip Kedua 12 t/hari 11.30 pagi

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Redang Mutiara Beach Resort

Room

Redang Mutiara Beach Resort

Room

Redang Mutiara Beach Resort

Room

TESTIMONIAL

Intan Anira, Datuk Keramat

kembara murni

Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

Rozita, Pulau Pinang

Pakej Kuching

Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

Nuur Fatihah

​​​​​​Kembara murni

Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

 

Puan Laili, Pulau Pinang

kembara murni travel

Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

 

Puan Salwana, Ipoh

kembara murni travel

Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

 

 

Nur A'in, Kajang

kembara murni travel

As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

Atiqah

kembara murni travel

Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

Siti Julizah Sani 

kembara murni travel

terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

Siti Aishah, Negeri Sembilan

kembara murni travel

Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

 

Hilda John, Sarawak

kembara murni travel

Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

Mohamad Faiszul

kembara murni

Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

 

Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
Berapa hari?
12th ke-atas
Ada peserta kanak-kanak?
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Cth: Cheras, KL