Risiko Jika Tiada Perlindungan Perjalanan / Travel Protection Coverage

Resiko tiada perlindungan insuran perjalananTiada siapa mahu kemalangan, tetapi beringat atau bersedia adalah lebih baik dari tidak bersedia langsung. Malang itu memang tidak berbau, oleh itu jika anda merancang untuk melancong ke mana-mana, adalah sangat digalakan untuk mendapatkan perlindungan perjalanan anda. Keratan akhbar di sebelah adalah bukti nyata tentang risiko yang terpaksa ditanggung jika kita tidak mempunyai perlindungan perjalanan.

Kami di Kembara Murni Travel ada menyediakan pakej perlindungan perjalanan yang diberi nama World Travel Care. Ianya comprehensive dan anda boleh memilih beberapa pakej yang sesuai dengan keperluan anda. Untuk lawatan ke luar negara kos perlindungan serendah RM26 seorang. Jika anda travel dengan pasangan anda atau dengan keluarga, ada pakej untuk pasangan dan pakej keluarga dan ianya lagi murah.

Saya selalu nasihatkan client-client saya - angaplah perlindungan perjalanan itu sesuatu yang wajib diambil. Apalah sangat dengan kos RM26 seorang itu..berbanding dengan risiko yang mungkin kita tanggung jika tiada perlindungan. Untuk terperinci, anda boleh merujuk kepada atrikel kami iaitu World Travel Care.

Add new comment

The website encountered an unexpected error. Please try again later.