Snorkeling Package 3d2n - Redang Beach Resort

Harga dari: RM499 (Standard Twin)
Lokasi: Menarik - Long Beach (tepi pantai)
Pakej termasuk:
* 2 malam penginapan
* Tiket feri pergi balik
* 2 sarapan, 2 makan tengahari, 1 makan malam, 1 BBQ, 2 minum petang
* 2 kali trip snorkeling

JADUAL LAWATAN

HARI 1

  • 09.00 AM: Berangkat di Jeti Kuala Terangganu Syabandar dan naik feri ke Pantai Redang
  • 10.30 AM: Tiba di Redang Beach Resort dan daftar masuk
  • 12.00-02.00 PM: Makan tengahari bufet & selepas itu aktiviti bebas
  • 02.30 PM: Trip snorkeling pertama - anda boleh menyelam, snorkel atau berenang di sepanjang pulau dunia bawah air ini yang kaya dengan kehidupan laut yang indah. Pemandu pelancong kami akan membantu anda dalam perjalanan
  • 04.30-05.00 PM: Kembali ke resort untuk istirahat dan nikmatilah berenang di sepanjang teluk biru
  • 07.00-09.00 PM: Makan Malam Buffet / BBQ
  • 09.00 PM: Air Disco or Unplug Band

HARI 2

  • 07.00-09.00 AM: Sarapan bufet
  • 09.45 AM: Perjalanan snorkeling di Taman Laut Redang
  • 12.00-02.00 PM: Makan Tengahari Buffet
  • 02.45 PM: Aktiviti snorkeling
  • 04.50-05.00 PM: Kembali ke resort untuk rehat dan aktiviti bebas
  • 07.00-09.00 PM: Makan Malam Buffet / BBQ
  • 09.00 PM: Air Disco or Unplug Band

HARI 3

  • 07.00-09.00 AM: Sarapan bufet
  • 09.30 AM: Daftar keluar
  • 11.00 AM: Bertolak ke Jeti Syahbandar

Nota: Pihak pengurusan mempunyai hak untuk menukar / membatalkan aktiviti yang disebabkan oleh cuaca buruk atau tujuan keselamatan

Pakej termasuk:

  • Tiket feri pergi balik (Jeti Shahbandar - Pulau Redang - Jeti Shahbandar)
  • 2 malam penginapan (hawa dingin, air panas & peti keselamatan)
  • 2 sarapant, 2 makan tengahari, 1 makan malam, 1 BBQ Dinner, 2 minum petang
  • 2 trip Snorkeling + 1 Marin Park

Pakej tidak termasuk:

  • Marine Park Conservation Fund: RM5/dewasa & RM2/kanak2
  • Mask & Snorkel: RM15 satu set
  • Power Mask & Snorkel: RM25 satu set
  • Jaket keselamatan: RM15 satu set
 
 Harga pakej untuk seorang
 STANDARD ROOM Isnin-Kha
 Triple 529
 Twin/Double 529
 BILIK SUPERIOR
 Triple+Mattress(Quad) 579
 Triple 609
 Twin/Double 609
 CLUB DELUXE, VILLA, PREMIER & STUDIO ROOM
 Club Dlx Twin/Double 709
 Club Dlx Twin+Tilam 709
 Club Dlx Family 709
 Club Dlx Family-pool view 759
 Studio 709
 Villa Double 709
 Villa Premier 709

Surcharge:-

  •  Jumaat & Sabtu malam: RM50/seorang/malam
  • Cuti Sekolah / Cuti Umum:  RM100/seorang/malam

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort

Standard Room

Redang Beach Resort

Standard Room

Redang Beach Resort

Superior Room

Redang Beach Resort

Superior Room

Redang Beach Resort

Superior Room

Redang Beach Resort

Club Deluxe

Redang Beach Resort

Club Deluxe

Redang Beach Resort

Club Deluxe

Redang Beach Resort

Studio

Redang Beach Resort

Studio

Redang Beach Resort

Studio

TESTIMONIAL

Intan Anira, Datuk Keramat

kembara murni

Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

Rozita, Pulau Pinang

Pakej Kuching

Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

Nuur Fatihah

​​​​​​Kembara murni

Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

 

Puan Laili, Pulau Pinang

kembara murni travel

Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

 

Puan Salwana, Ipoh

kembara murni travel

Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

 

 

Nur A'in, Kajang

kembara murni travel

As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

Atiqah

kembara murni travel

Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

Siti Julizah Sani 

kembara murni travel

terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

Siti Aishah, Negeri Sembilan

kembara murni travel

Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

 

Hilda John, Sarawak

kembara murni travel

Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

Mohamad Faiszul

kembara murni

Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

 

Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
Berapa hari?
12th ke-atas
Ada peserta kanak-kanak?
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Cth: Cheras, KL